De trap is een ondergewaardeerd gedeelte van het huis

trap

De trap is een ondergewaardeerd gedeelte van het huis

Bijna alle huizen in Nederland hebben meer dan een verdieping en daarmee dus ook een trap. De trap en het trappenhuis is niet een onderdeel van het huis waar we al te vaak bij stil staan en waar veel aandacht aan wordt besteed ten opzichte van andere ruimtes in en om het huis. Op zich is dit best wel bijzonder, want de trap is vaak een van de meest belopen stukken in het huis.

Natuurlijk staat de veiligheid bovenaan wanneer het gaat om de trap en een van de aspecten die hierbij cruciaal is, is een goede grip op de tredes. Een van de manieren waarmee je op een solide manier goede grip kan aanbrengen op vrijwel iedere trap, is met behulp van antislip rubber trap tape.

Bevorder de veiligheid op de trap met antislip tape

Er zijn diverse manieren om de veiligheid van de trap te bevorderen. De leuning is hierbij natuurlijk onmisbaar. Naast de leuning, is als gezegd ook de grip op de tredes essentieel. Antislip trap tape zoals die van AntiSlipRubbertape.com is iets dat de laatste jaren steeds vaker gebruikt wordt en ook qua kwaliteit een stuk beter geworden is, waardoor ook de populariteit van dit product toeneemt.

Een van de redenen waarom antislip tape zo populair is, is vanwege de relatief lage prijs ten opzichte van andere varianten zoals sleuven in de trap of een volledige bedekking van de tredes.

Minder onderhoud nodig bij gebruik van antislip tape

De antislip strip zorgt ervoor dat je niet makkelijk van de trap afglijdt en dat je automatisch wordt afgeremd, ongeacht het soort schoeisel dat wordt gedragen. De antislip tape heeft daarnaast ook een beschermende werking ten opzichte van de lak en de verf en zorgt ervoor dat de meest gebruikte stukken van de tredes minder snel afslijten.

Tip: antislip trap zwart

De tape is daarnaast erg makkelijk zelf te plaatsen, door deze op maat te knippen en met de zelfklevende kant op een schone ondergrond te plakken. Door gebruik te maken van rubberen antislip tape hoef je ook aanzienlijk minder onderhoud te plegen aan de trap.

 

Deel dit artikel