Met een plissé hordeur houd je ongedierte en steekbeesten buiten de deur

plissé hordeur

Met een plissé hordeur houd je ongedierte en steekbeesten buiten de deur

Wanneer het weer voorjaar wordt en de zon begint te schijnen genieten we vaak van de eerste zonnestralen in de tuin of op ons balkon. We gooien alle ramen en deuren open en genieten zoveel mogelijk van het weer buiten en proberen door goed te ventileren de temperatuur binnen zo prettig mogelijk te houden.

Soms kan het in Nederland helaas weleens benauwd warm worden. Dit voelt niet alleen onprettig aan, maar zorgt ook nog eens voor een uitstekend klimaat voor tal van steekbeesten en ongedierte. Vanwege het feit dat je tijdens warme dagen vooral ’s avonds en ’s nachts ventileert wanneer het koeler is, komen er nog meer beesten op het licht af. Om ervoor te zorgen dat je rustig kan ventileren en een welkom zomeravond briesje door je huis kan laten waaien zonder ongenode gasten, is een hordeur op maat absolute uitkomst.

Verbeterde luchtkwaliteit door een plissé hordeur

Een plissé hordeur zoals die van plissehordeurenwebshop.nl is niet alleen handig op het gebied van het buitenhouden van muggen en andere ongedierte, maar werkt bovendien ook nog eens zonwerend, door de zwarte kleur van de hor. De hor is gemaakt van fiber en is zeer fijn, waardoor deze niet alleen beesten, vliegen en muggen tegenhoudt, maar ook pollen buiten laat.

Hierdoor zullen vooral mensen met hooikoorts klachten en andere allergieën genieten van een veel schonere luchtkwaliteit binnenshuis en aanzienlijk minder klachten ondervinden.

Een hordeur kan ook op ramen of een schuifpui geplaatst worden

Bij een plissé hordeur denken de meeste mensen aan het afsluiten van een deuropening, meer het is ook mogelijk om deze op ramen te installeren of op maat te laten maken voor bijvoorbeeld openslaande deuren naar de tuin of een schuifpui.

De plisse hordeur heeft een aluminiumframe dat meestal wit gekleurd is, zodat het mooi aansluit op de kozijnen en ook sterk genoeg is en niet makkelijk beschadigt of buigt door het open en dicht te doen. Het fiber van de hor is dusdanig gemaakt, dat zodra de hor wordt gesloten deze direct wordt strakgetrokken en er geen vouwen in de hor ontstaan, zodat deze er altijd strak uitziet.

 

Deel dit artikel